Путін обговорив Україну під час привітання Лукашенка із Днем ​​народження

Глава Кремля привітав самопроголошеного президента Білорусі й обговорив із ним так звану "спецоперацію".

Президент Росії Володимир Путін обговорив війну в Україні під час дзвінка з нагоди Дня народження самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомив сайт Кремля.
"Під час телефонної розмови Володимир Путін тепло привітав президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка із Днем народження. Обговорено деякі актуальні теми двостороннього порядку денного, а також ситуація в Україні", – йдеться у повідомленні.
Путін принагідно надіслав Лукашенку вітальну телеграму. У ній глава правлячого режиму РФ заявив, що розраховує "на продовження конструктивного діалогу і тісної спільної роботи з нарощування двосторонньої співпраці у всіх сферах, а також на подальший розвиток інтеграції у рамках Союзної держави".
Зазначимо, що Лукашенку виповнилося 68 років.

Понад 500 мільйонів доларів США! Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:52

Головне управлянні розвідки Міноборони України за допомогою морських дронів Magura V5 змогли ефективно вразити велику кількість ворожих кораблів у Чорному морі. Про це в ефірі телемарафону заявив представник ГУР МО Андрій Юсов. Він зазначив, що за попе...

"Ця програма вже є": Польща готується до ймовірної війни з Росією та Білоруссю

п’ятниця, 10 травень 2024, 10:30

Польща планує зміцнити свої кордони з РФ та Білоруссю та провести комплексну підготовку державних механізмів та населення до ймовірної війни з Росією. Про це заявив міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш в інтерв'ю Radio ZET,. На питання, чи на...