Путін оголосив про початок воєнної операції на Донбасі і зажадав від українських військових скласти зброю.

Президент Росії Володимир Путін призвав українських військових скласти зброю. Про це повідомив він під час свого звернення вранці, передають Патріоти України.

Сьогодні зранку президент Росії у відеозверненні оголосив про "спеціальну військову операцію із захисту Донбасу" . "Мною прийнято рішення про спеціальну військову операцію", - сказав Путін.

Водночас він сказав, що, до планів РФ не входить окупація України. Путін закликав українських військових скласти зброю, а тих, хто захищатиме Україну, отримає таку відповідь, якої ще не було.

"Мушу звернутися до військових України, ви давали присягу народу, а не хунті, закликаю негайно скласти зброю та йти додому", — сказав Путін.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...