Путін остаточно поховав російський автопром - виробництво відкотилося на 50 років назад

На тлі повномасштабного російського вторгнення в Україну і введених проти агресора санкцій, виробництво легкових автомобілів в Росії в 2022 році обвалилося до історичного мінімуму, передають Патріоти України.

Як повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на Росстат, після того, як з країни пішли іноземні автоконцерни виробництво легкових автомобілів обвалилося на 67% до 450 тисяч одиниць.

Найглибше річне падіння виробництва в сучасній російській історії до цього фіксувалося Росстатом в 2009 році. Тоді, в період кризи в світовій економіці і автопромі, було випущено 597 тисяч легкових машин (-59,4% до 2008 року), що свого часу стало найнижчим показником з 1972 року.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...