Путін отримає стратегічну перемогу, а Україна - відповідну поразку: "Це буде поразка дипломатії США", - Кулеба про завершення "Північного потоку-2"

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що в разі реалізації "Північного потоку - 2" американська дипломатія зазнає поразки. Про це дипломат заявив в інтерв'ю "Радіо НВ", зазначають Патріоти України.

Кулеба прокоментував інформацію про можливе скасування санкцій США проти "Північного потоку-2".

"Офіційна позиція США залишається незмінною. Вони вважають, що "Північний потік-2" є поганим проектом і непотрібним проектом. І вони намагаються, як вони стверджують, зупинити цей проект - просто у менш конфліктний спосіб", - зазначив Кулеба.

Він допустив, що, можливо, адміністрація Байдена обрала "більш гнучкий спосіб завадити реалізації проекту".

"Але якщо це проект таки буде реалізований, то тоді виходить, що це буде поразка американської дипломатії", - сказав Кулеба.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...