"Путін передав "привіт" Байдену": Цимбалюк прокоментував випробування російської балістичної ракети

Росія заявила, що успішно випробувала нову балістичну ракету. Вона може вражати цілі на тисячах кілометрів. Про це в ефірі 24 каналу розповів журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

За його словами, Володимир Путін хоче у такий спосіб налякати Сполучені Штати Америки. "Те, що полетіла ракета балістична, то це "привіт" виключно Джо Байдену. Вона призначена, щоб летіти дуже й дуже далеко. Звісно, аналогів немає. Це обов'язково для Росії", – розповів Цимбалюк.

Росіяни зроблять все для вбивств

За словами журналіста, не слід недооцінювати російське виробництво, яке працює над засобами для вбивства людей. Кремль наголосив, що такі ракети вони можуть робити й в ізоляції, й з санкціями. "Можливо, так і є. Проте Путіна не цікавить, що його держава без закордонного укомплектування може випускати всього 2 автомобілі. Але я б їх не списував. Вони можуть виготовити щось для вбивств", – сказав Цимбалюк.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...