Путін переймає досвід Лукашенка? На Кубані викрали координаторку штабу Навального. Катували, змушували виконувати інтимні "побажання"


Координаторка штабу Навального в Ростові-на-Дону (РФ) Ксенія Серьодкіна заявила, що 23 квітня 2021 року їй довелося пережити викрадення, зазначають Патріоти України.

Спочатку жінка повідомила через соцмережі, що кілька чоловіків відвезли її в невідомому напрямку, і попросила про допомогу. Пізніше повідомила, що її відпустили, й розповіла, що опинилася за 10 км від своєї домівки - у кубанському селищі Широчанка. Живе ж вона у місті Єйську Краснодарського краю, що на Азовському узбережжі.

Ще за якийсь час активістка опублікувала фотографію порізів на руці. За словами жінки, в такий спосіб її карали через відмову імітувати оральний секс.

"Я відмовлялася ковтати гумовий кийок. На кожну мою відмову мені робили зарубку на руці. Зарубок у мене багато", - написала вона у твіттері ввечері 23 квітня.

"Наді мною знущалися незрозумілі люди", - додала вона.


З приводу нападу опозиціонерка звернулася до поліції. Ким були нападники, наразі не встановлено.
24 квітня Серьодкіна поінформувала, що хтось від її імені намагається зареєструватися у сервісі знайомств Тіндер. Інколи так вчиняють, аби скомпроментувати певну особу.

19 квітня в квартиру Ксенії Серьодкіною намагалися потрапити поліцейські. Вони кілька годин стукали в двері, але активістка так і не відкрила їм, пов'язавши їхні дії з підготовкою на 21 квітня до всеросійської акції протесту на підтримку Олексія Навального.

Довідка

Перед мітингом 21 квітня в Ростові-на-Дону було затримано двох активістів зі штабу опозиціонера.

На самій акції 21 квітня в Ростові-на-Дону затримали 12 осіб. Сім з них заарештовано на терміни від 7 до 13 діб за адміністративним статтями про хуліганство, порушення порядку організації мітингу й непокору вимогам співробітників поліції.

По всій Росії на акціях 21 квітня були затримані близько 2 тис. осіб.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...