"Путін перетнув червону лінію": Клінтон розкритикувала Макрона і закликала не примушувати Україну до переговорів

Колишня держсекретарка США і кандидатка в президенти Гілларі Клінтон розкритикувала президента Франції Еммануеля Макрона за його заклики "не принижувати Росію". Про це пише Le Point, передають Патріоти України.

Клінтон заявила, що теза"не принижувати Росію" здається застарілою, адже "Путін давно перетнув червону лінію". За її словами, Путін вважає себе Петром І, який вів "безперервну війну проти Швеції, проти країн Балтії, Скандинавії понад 20 років".

Колишня держсекретарка запевнила, що повністю підтримує українців і закликала світ "не штовхати передчасно Україну до переговорів".

"Я думаю, що остаточним успіхом була б поразка Путіна. І в цьому я можу лише погодитися з тим, чого просять президент Зеленський та його уряд, тобто повне виведення (російських військ. – Ред.) з окупованих територій в Україні", – підсумувала Клінтон.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...