"Путін перевіряє рішучість Заходу": Велика Британія оголосила про термінове постачання ракет для систем ППО України

Після масованого російського обстрілу України 29 грудня Велика Британія анонсувала термінові поставки ракет для українських систем ППО. Про це заявив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс, передають Патріоти України.

За його словами, сотні ракет для ППО британського виробництва відправляються, щоб забезпечити Україну всім необхідним для захисту від російських бомбардувань. «Велика Британія вживає термінових заходів щодо зміцнення протиповітряної оборони України після вбивчих авіаударів Путіна», — йдеться в заяві.

Він також наголосив, що російський диктатор Володимир Путін зараз перевіряє обороноздатність України та рішучість Заходу. «Путін перевіряє обороноздатність України і рішучість Заходу — зараз настав час світу об'єднатися і подвоїти наші зусилля, щоб дати Україні те, що їм потрібно для перемоги», — додав міністр.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...