"Путін п'є сильні знеболювальні, які можуть впливати на його психіку": Хто та коли може отримати повноваження приймати рішення замість президента РФ

Погіршення стану здоров'я президента Росії Володимира Путіна визначатиме політику РФ у найближчі 4 роки, а рівень можливостей російської влади реально приховати тільки до початку 2023 року. У такому разі зростає ймовірність переходу можливостей ухвалення деяких рішень в Росії до окремих груп впливу серед силовиків. Про це повідомляє Robert Lansing Institute, передають Патріоти України.

"Рівень можливостей російської влади достатній для того, щоб приховати наявні проблеми зі здоров'ям у Путіна до початку 2023 року. Водночас збільшується ймовірність того, що деякі рішення в Росії переходитимуть до окремих груп впливу", – пише аналітичне видання.

За даними джерел Robert Lansing Institute, Путін може страждати на захворювання хребта, які стали наслідком раніше отриманих травм. І ці проблеми змушують його вживати сильні знеболювальні препарати, які можуть впливати на його психічний і психологічний стан. А з часом симптоми неврологічного характеру стають у нього більш вираженими.

"За такої тенденції їх неможливо буде приховувати в період 2023-2024 років. Цей час припадає на очікування так званого трансферу – контрольованої передачі влади в Росії від Володимира Путіна до наступника", – зазначає видання.

У матеріалі припустили, що найбільш імовірними наступниками російського президента можуть стати представники силового блоку, наприклад, керівник СЗР Росії Сергій Наришкін, або глава ФСБ Олександр Бортніков. Але існує ймовірність того, що влада в Росії перейде до міністра оборони Шойгу, який може створити ізоляцію навколо Путіна і монополізувати владу в державі, виходячи з власних президентських амбіцій.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...