"Путін почав сумніватися": Скібіцький розповів, що хочуть прорахувати у глави Кремля на фоні ядерного шантажу

Розвідка РФ зараз активно працює над тим, щоб прорахувати можливу відповідь Заходу на застосування росіянами ядерної зброї (ЯЗ) у війні проти України. Ймовірно, глава Кремля Володимир Путін останнім часом став сумніватися у правильності своїх кроків ще більше, передають Патріоти України.

Про це у програмі "Орестократія" заявив представник ГУР Міноборони України, генерал-майор Вадим Скібіцький. Він наголосив, що наша розвідка уважно спостерігає за всім, що відбувається у сфері стратегічних ядерних сил противника.

Постійною щоденною роботою військової розвідки України стало своєчасне виявлення всіх індикаторів підготовки до можливого ядерного удару.

Зокрема, ГУР спостерігає за російською системою зберігання ядерних боєприпасів, навчаннями, які проводяться від 12-го головного управління міноборони Росії (воно відповідає за застосування ЯЗ) та ін.

Скібіцький сказав, що Путін шантажує та залякує світ. Але президент РФ "розуміє, наскільки це серйозне питання", а також те, що відповідь на ядерний удар обов'язково буде.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...