Путін похвалився анексією українських міст і звинуватив Захід у спробі "розгойдати" Росію - про втечу своєї армії з Херсона не згадав

Кремлівський диктатор Володимир Путін похвалився анексією українських міст. Він також звинуватив Захід у спробі "розгойдати" Росію. Водночас президент РФ не згадав про втечу своєї армії з Херсона. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Так, Путін заявив, що у Кремлі вирішили надати тимчасово окупованим російськими військами Маріуполю та Мелітополю звання "Місто військової слави". Крім того, Горлівці та Луганську росіяни вирішили надати звання "Місто трудової доблесті".

"Звертаю увагу, що в переліку міст, представлених комісією Російської академії наук для розгляду, є міста нових суб'єктів Федерації", – сказав диктатор.

Крім того, Путін заявив, що Захід нібито намагається фальсифікувати історію для того, щоб "створити передумови для нових агресивних дій проти Росії".

"Багато робиться спроб фальсифікувати історію. Робиться це, звісно, для того, щоб створити відповідну атмосферу в поточній політиці та вибудувати ці помилкові посили для того, щоб розподілити відповідним чином інтереси на майбутнє, прикрити не тільки те, що робилося спільно з нацистами для того, щоб приховати свою участь у цих злочинах, а також створити передумови для нових агресивних дій, зокрема щодо нашої країни", – сказав він.

"Для світу небезпечні заводи зброї та засоби контрацепції": Папа Франциск закликав молодь народжувати більше

субота, 11 травень 2024, 15:42

Папа Римський Франциск закликав молодих людей народжувати більше дітей, щоб запобігти поступовому старінню населення. Він заявив, що у світовому голоді винне не перенаселення, а споживацтво. Про це пишуть Reuters та Vatican News, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Литви Ландсбергіс прокоментував погрози Путіна застосувати ядерну зброю

субота, 11 травень 2024, 14:29

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс заявив, що, на його думку, ядерний шантаж Путіна - це блеф. Про це повідомляє LRT, передають Патріоти України. "Він нічого від цього не виграє, але може втратити все. Деякі країни на його боці, або ...