Путін пообіцяв не вбивати Зеленського: Експрем'єр Ізраїлю розповів про перемовини з диктатором на початку війни

На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет провів тригодинні переговори з російським диктатором Володимиром Путіним у Москві, після чого зідзвонився з президентом Володимиром Зеленським. Тоді деталі розмов не розголошувалися. Зараз же Беннет розповів, про що розмовляв 5 березня з господарем Кремля, передають Патріоти України.

За словами Беннета, Путін запевнив його в перші дні війни, що він не вб'є Зеленського, передає The Times of Israel. "Я знав, що Зеленський під загрозою, в бункері ... я сказав йому [Путіну]: "Ти збираєшся вбити Зеленського? Він сказав: "Я не буду вбивати Зеленського". "Я повинен зрозуміти, ви даєте мені слово, що не вб'єте Зеленського?". Він сказав: "Я не буду вбивати Зеленського", – розповів експрем'єр Ізраїлю.

Після цього, за його словами, він одразу подзвонив Зеленському і сказав: "Я щойно прийшов із зустрічі, він не збирається тебе вбивати. Він [Зеленський] запитав мене: "Ти впевнений?" Я сказав: "100%. Він не збирається тебе вбивати".

Беннет стверджує, що через дві години Зеленський зайшов до свого кабінету і "зробив там селфі, [на якому український президент сказав] "Я не боюся" і все таке". За словами експрем'єра Ізраїлю, Путін також "погодився не наполягати на роззброєнні України", а Зеленський в тими ж вихідними нібито відмовився від прагнення вступити в НАТО."Все, що я робив [в рамках посередницьких зусиль], узгоджувалося з США", – додав Беннетт.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...