"Это нам подкинули": Путін потрапив на влучну карикатуру через отруєння Навального

У мережі з'явилася карикатура на тему спроб президента Російської Федерації Володимира Путіна відхреститися від причетності до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Ілюстрацію опублікував у своєму Telegram-каналі її автор - художник Сергій Йолкін, передають Патріоти України.

На зображенні людина, схожа на Путіна, злодійкувато озираючись у бік, вибирає одну з лежачих перед ним табличок. На них написано "Нам це не вигідно", "Він не був небезпечний", "Нас хотіли підставити", "В цьому немає сенсу".

Нагадаємо, Олексій Навальний, вранці, 20 серпня, був терміново госпіталізований в лікарню швидкої медичної допомоги міста Омськ у важкому стані. Підозрюють гостре отруєння невстановленим псіходіcлептиком. Він впав у кому і підключений до апарату ШВЛ.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...