"Путін поважає силу": Ексзамкомандувача НАТО у Європі закликав Захід бути готовим до війни з РФ

Країни Заходу повинні бути готовими до війни з Росією, щоб показати російському президенту Володимиру Путіну всю серйозність своєї політичної позиції, передають Патріоти України.

Держави Альянсу повинні виділити значні фінансові кошти для реалізації завдань колективного блоку безпеки. Найгіршим варіантом є війна з Москвою. Потрібно бути готовими, оскільки Путін поважає силу. Про це заявив колишній заступник верховного головнокомандувача НАТО у Європі Річард Ширефф.

У інтерв'ю BBC він сказав про те, що західним країнам потрібно бути готовими до війни з Росією. Дії з підготовки - це "абсолютно правильний підхід", який повинен показати Путіну "всю серйозність" позиції Заходу.

"Для цього повинні бути виділені значні ресурси, і це має бути зроблено у всьому Альянсі", - зазначив Ширрефф і додав, що Путін може жорстко відреагувати на таку ситуацію.

За його словами, найгіршим варіантом є війна з Росією. Підготовка до найнегативнішого сценарію, ймовірно, стримає дії Путіна, оскільки він поважає тільки силу. "Найгірший варіант - це війна з Росією. Підготовка до гіршого варіанту, швидше за все, стримає Путіна, тому що, врешті-решт, Путін поважає силу", - підкреслив Річард Ширефф.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...