Путін, повернувшись після втечі до Москви, подякував силовикам за "придушення" заколоту і показав сумного Шойгу

"Маршал пабєди" був у штатському та без орденів

Президент РФ Володимир Путін провів нараду за участю керівників силових відомств, на якій подякував їм за "придушення" заколоту найманців "ПВК Вагнер".

"Зібрав вас для того, щоб подякувати за виконану роботу протягом цих кількох діб, а також обговорити ситуацію, що склалася на даний час, і поговорити про завдання, які перед нами стоять унаслідок аналізу тих подій, що відбулися в країні", - цитує диктатора пресслужба Кремля.

Уперше з часу заколоту публічно з'явився міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Крім нього, у нараді взяли участь, зокрема, секретар Радбезу Микола Патрушев, міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, директор ФСБ Олександр Бортніков, директор Федеральної служби військ національної гвардії Віктор Золотов, директор Федеральної служби охорони Дмитро Кочнєв і голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...