Путін продовжує робити помилки у війні, взимку Україна може почати наступ, - генерал зі США

Росія продовжує тероризувати мирних жителів України. Однак це не впливає на дії Збройних Сил на фронті. Про це заявив генерал армії США Марк Міллі, передають Патріоти України.

Він назвав російські атаки по мирному населенню України – неприйнятними.

Путін продовжує робити катастрофічні помилки у війні

За словами Міллі, російський диктатор Владімір Путін зазнав поразки в цілому, однак попереду ще багато бойових дій. Генерал згадав, як українці перемогли першу атаку на Київ, а потім більш ніж встояли в боях на Сході країни.

Міллі вважає, що наразі ситуація на фронтах стабілізувалась і найближчим часом змін не буде. Але все ще триває окупація частини української території. "З настанням зими все трохи сповільниться через мороз. Тоді з’явиться потенційна можливість для наступу дії обох сторін у розпал зими через погоду та рельєф місцевості. Тож ми побачимо, що з цим станеться", – зазначив Міллі.

Він наголосив, що ракетні атаки – це атаки по мирному населенню, і це просто неприйнятно. Так, окупанти намагаються зламати хребет та волю українського народу. Але всі побачать, що це "не зламаний хребет, а підвищення рівня стійкості та опору з боку українського народу".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...