Зарозуміле Х*йло: Путін пройшов повз і не потиснув руку Майку Пенсу. Що віце-президент США зробив у відповідь (відео)

Примітно, що принц Чарльз заради рукостискання Пенса встав на ноги, а з Путіним вітався сидячи.​

В Єрусалимі стався черговий скандальний епізод, який миттєво взялися тиражувати російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Володимир Путін не став вітатися з віце-президентом США за руку, пройшов мимо і сів на своє місце, яке знаходилося поруч з президентом Ізраїлю. Пенс сидів в трьох сидіннях від нього праворуч, поруч з подружжям прем'єр-міністра Ізраїлю.

Відео інциденту було опубліковано в Інтернеті російськими журналістами. Однак трохи пізніше віце-президент США привітав західних лідерів і вирішив простягнути руку і Путіну. "Пенс сам підійшов до Путіна привітатися", - з гордістю повідомляють російські інформаційні агентства. Примітно, що принц Чарльз заради рукостискання Пенса встав на ноги, а з Путіним вітався сидячи.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...