"Путін прийшов нас знищити": Кулеба розніс супротивників "бавовни" на військових базах у Росії

Росія сама пішла повномасштабною війною проти України, тому будь-які закиди на адресу Києва з приводу того, що на території країни-агресора відбувається "бавовна", не мають аргументації. Вибухи відбувалися на об'єктах військового призначення. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передають Патріоти України.

В інтерв'ю ARD він не підтвердив, що до ударів по російських військових аеродромах можуть бути причетні ЗСУ, проте розкритикував заяви, згідно з якими українські військові нібито "грають з вогнем", коли відбуваються "хлопки" на військових базах на території окупанта Росії. Дипломат акцентував увагу на тому, що Росія намагається знищити Україну, яка захищається від агресії.

"Путін прийшов знищити нас - як державу, як націю. Якби до вас в квартиру зайшов вбивця і спробував вас вбити, а ваш сусід сказав: "Не грай з вогнем, не треба його провокувати", – то ви, напевно, сказали б, що ваш сусід не в своєму розумі", - аргументував свою позицію дипломат. Також Дмитро Кулеба підкреслив, що немає жодної необхідності "дати Україні моральний урок".

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...