Путін прилетів в ОАЕ: Як зустрічали російського "фюрера" (відео)

Російський диктатор Володимир Путін у середу, 6 грудня, прибув з візитом до Абу-Дабі, Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ). Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Путін запланував переговори з лідером ОАЕ Мухаммедом Бен Заїдом Аль Нахайяном «в розширеному форматі».

Диктатора зустріли з почестями – залпами артилерії. Також були присутні кавалерія та верблюди. Церемонія офіційної зустрічі відбулася в Абу-Дабі у палаці Каср аль-Ватан (Палац нації). Пролунали гімни двох країн, після цього президенти пройшли вздовж почесної варти, аби сфотографуватися. На церемонії також були присутні делегації Росії та ОАЕ.

Очікується, що спочатку відбудуться переговори у розширеному складі, після чого лідери РФ і ОАЕ поспілкуються тет-а-тет.

Після завершення цього короткострокового візиту кремлівський диктатор відвідає Саудівську Аравію, де зустрінеться зі спадкоємним принцом країни Мухаммедом бен Сальманом Аль Саудом.

Раніше речник Путіна Дмитро Пєсков заявляв, що під час поїздки диктатор планує обговорити нафтовий ринок, а також питання Ізраїлю та Палестини. Рідкісна поїздка Путіна за кордон відбудеться у зв’язку з проведенням у Дубаї (ОАЕ) щорічної конференції ООН зі зміни клімату COP28.

Агенція Bloomberg писала, що візит Путіна наголошує на обмеженості впливу США та Європи, а також їхніх спроб ізолювати його за допомогою санкцій через вторгнення в Україну. З моменту видачі Міжнародним кримінальним судом у Гаазі ордера на арешт Путіна в березні 2023-го очільник Кремля, ймовірно, здійснив три закордонні візити. Таким чином, поїздка в ОАЕ та Саудівську Аравію стала четвертою.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...