Путін приречений: Жодних переговорів із росіянами не буде, вони програють цю війну, - американський дипломат

Російська влада відчайдушно шукає способи стабілізації ситуації на полі бою, але ні мобілізація, ні терористичні акти проти мирного населення України суттєво їй не допомагають. Путін опинився у вкрай складній ситуації і не може відмовитися від своїх цілей у війні, інакше втратить владу, передають Патріоти України.

Його армія значно ослабла і саме тому РФ просить озброєння у таких країн, як Іран та Північна Корея. Проте у підсумку це не змінить загального результату і Росія зазнає поразки, вважає колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер. Про це він заявив в інтерв’ю LRT.

На думку Волкера, спроби Путіна посадити українське керівництво за стіл переговорів не дадуть бажаного результату. Київ та його союзники утримують ініціативу у війні і розуміють маніпулятивну природу закликів, які лунають з Кремля.

«Путін поставив перед собою низку військових цілей в Україні. Він усе більш відчайдушно прагне їх досягти і вже не відступить. Але єдиний варіант, як може закінчитись ця війна, – це поразка Росії. Він не має засобів для перемоги. Вони програють, і я думаю, що це матиме наслідки для нього в самій Росії. Він знає, що опинився у дуже скрутній ситуації, і на цьому етапі немає жодних перспектив будь-яких переговорів», – сказав Волкер.

Американський дипломат також висловив думку щодо атак росіян на енергетичну інфраструктуру України. На його думку, вони свідчать про слабкість агресора і обмежений арсенал засобів, які залишилися у його розпорядженні.

«Це останні витки конфлікту. Має пройти певний час, цього року війна не закінчиться. Але удари безпілотників і бомбардування українських міст, є ознакою слабкості Росії. Вони не мають можливості просуватися на полі бою. Вони не можуть захопити нові території. Вони навіть не можуть утримати ту територію, яка у них є... У них немає власної зброї, тому вони їдуть до Ірану, щоб отримати безпілотники, вони їдуть до Північної Кореї просити ракети, вони їдуть до Білорусі та дістають боєприпаси зі складів», – заявив Волкер.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...