Путін розповів, чому РФ не почала повномасштабну війну проти України у 2014-му

Російський диктатор Володимир Путін визнав, що РФ не була готова до повномасштабного вторгнення в Україну в 2014 році. Про це Путін заявив у програмі на одному з російських пропагандистських телеканалів, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання, чи варто було розпочати повномасштабні бойові дії проти України у 2014 році, президент Росії визнав, що РФ не була до них готова. "Щодо готовності та доцільності, це все дуже, знаєте, у таких випадках немає умовного способу, це по-перше. По-друге, це стосується і нашої готовності до якихось серйозніших дій, ніж дії в рамках так званої кримської весни", - сказав Путін.

Він додав, що на той час Росія не мала сучасних видів озброєння, якими нібито володіє зараз. "Нам дуже багато потрібно зробити, скажімо, для розвитку сухопутних військ, але в нас тоді не було гіперзвукової зброї, а зараз є. Так, ми її не застосовуємо фактично, але вона є. Розумієте? Є й інші системи сучасні, а 2014-го року нічого подібного не було",— розповів Путін.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...