"Путіне, руки геть від України!". Під посольством Росії у Чехії встановили статую голого Х*йла з крихітним "достоїнством" на золотому унітазі (фотофакти)

У Чехії біля посольства Росії активісти організації Капутін провели незвичайну акцію протесту проти агресивних дій Росії щодо України. Про це повідомляється на офіційній сторінці організації в Facebook, зазначають Патріоти України.

Так, на площі Бориса Нємцова 16 квітня вони встановили золотий унітаз і посадили на нього ляльку, яка схожа на президента РФ Володимира Путіна. Під ногами лялкі був напис голий вбивця. Вони також повісили на ворота посольства Росії в Чехії золоті йоржики.

За словами організаторів акції, таким чином люди висловили протест проти агресивних дій Кремля щодо України та усього світу. Учасники також висловлюють протест проти незаконного ув'язненого опозиціонера Олексія Навального.

«Встановлюючи оголеного Путіна на золотом туалеті, ми хочемо висловити свою підтримку простим людям в Росії і за кордоном, а також солідарність з жертвами путінського режиму. Нинішній режим в Росії грабує її громадян», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, акція була спрямована проти чеського уряду, який домовився з Росією про закупівлю російської вакцини Супутник V.


Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...