"Путін серйозно хворий, але не тим": Зеленський висловився про стан здоров'я глави Кремля

Президент України Володимир Зеленський прокоментував чутки про стан здоров'я російського лідера Володимира Путіна та назвав його головне захворювання. Про це глава держави розповів в інтерв'ю американському телеканалу NBC, передають Патріоти України.

Співрозмовник попросив Володимира Зеленського прокоментувати інформацію про стан здоров'я Володимира Путіна, на що президент відповів: "Чесно кажучи, я не знаю, що відбувається з Володимиром Путіним".

Глава держави вважає, що в лідера Кремля справді серйозне захворювання, але воно кардинально відрізняється від того, про що пишуть західні ЗМІ.

"Це хвороба щодо поваги до нашого народу, хвороба до захоплення, хвороба до таких тортур, які вони зробили на нашій землі. Це складний момент і це хвороба, і це питання не лише однієї людини", — продовжив Зеленський, коментуючи стан здоров'я Володимира Путіна.

До того ж, як стверджує президент України, подібна хвороба проявляється і в оточенні глави Кремля. Зеленський вважає, що неповага до міжнародного права та життя людей є серйозною загрозою для існування нашої країни.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...