Путін шаленіє і здатний на все: Польща вже готується до нападу Росії, - український посол

Польський уряд вже готується до можливої агресії з боку Росії. Про це заявив посол України в Польщі Андрій Дещиця в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

"Є побоювання, що Росія може напасти на Польщу. Польський уряд готується до цього", - зазначив Дещиця. Дипломат нагадав, що в країні був прийнятий закон про оборону, який зміцнює Збройні сили Польщі.

"Однак польський уряд розуміє, що краще допомогти Україні і не допустити наближення російських військ до кордонів з Польщею", - додав Дещиця.

За його словами, Росія поширює дезінформацію і пропаганду, що Польща нібито хоче забрати Західну Україну. Однак це нічого не має спільного з реальністю.

"Реальність - поляки допомагають Україні, тим, хто прибув до Польщі. Це - безпрецедентна допомога за останні кілька років. Російська нарація про розподіл між українським і польським народом абсолютно не витримала "правдоподібності" під час війни", - додав Дещиця.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...