Путін "ще раз" пройшовся по війні проти України - розкудахтався про Донбас і російську мову

Президент РФ Володимир Путін вирішив повторити своєму оточенню, навіщо він почав війну проти України. У хід пішли перевірені методи - міфи про бомбардування ЗСУ Донбасу, "ситуації" в Криму і порушень Києвом якихось домовленостей, передають Патріоти України.

"Ще раз хочу про це сказати. Ці бойові дії були розпочаті націоналістами в Україні та тими, хто їх підтримував у 2014 році, коли був здійснений державний переворот. З цього все почалося", - почав Путін.

Після цього слідували "події" в Криму і на Донбасі, додав глава Кремля, вирішивши не уточнювати, чия армія вторглася в Україну.

"І з 2014-го у порушення всіх домовленостей, всіх взятих на себе зобов'язань, регіони Донбасу були взяті практично в блокаду, по них почали працювати за допомогою важкої техніки, неодноразово проводили великі військові операції. Тобто, вони почали війну тоді", - додав Путін, говорячи про нібито "операції" українських військових.

"І вона (війна) тривала 8 років на винищення тих людей, які там живуть і які відчувають себе кровно пов'язаними з Росією, російською культурою з російською мовою. Але скільки можна було вже терпіти?" - поцікавився у свого оточення російський президент.

При цьому Путін визнав, що деяким галузям довелося "зіштовхнутися з труднощами". "Так, це було неминуче. Але для багатьох, хто намагався і намагається створити для нас проблеми, було несподіваним те, як ефективно ми протистоїмо створюваним для нас загрозам", - похвалився глава країни-агресора.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...