Путін "скрутив дулю" Байдену: Росія продовжує перекидати до кордону України танки, САУ, “Буки” (відео)

Розслідувальна група Conflict Intelligence Team повідомила, що Росія продовжила збирати війська в областях, що межують з Україною, повідомляють Патріоти України з посиланням на Тelegram-канал розслідувачів.

В Conflict Intelligence Team (CIT) заявили, що на станції Маслівка у передмісті Воронежа помітили безліч військової техніки, у тому числі як мінімум, один зенітний ракетний комплекс “Бук”.

Повідомляється, що на першому записі видно безліч самохідних артилерійських установок “Міста-С”, танки Т-80У. Крім того, на відео присутні самохідна вогнева установка 9А310М1 та пуско-зарядна установка 9А39М1 зенітного ракетного комплексу “Бук-М1”, а також транспортні машини 9Т229 на шасі КрАЗ-255 з транспортними контейнерами 9Я266 для ракет.

На другому відео видно ешелон з іншими установками комплексу, а також зі станцією радіолокації 9С18М1 “Купол”. Це дозволяє припустити, що на станції знаходиться щонайменше один комплекс “Бук” у повному складі (один дивізіон).

Окупанти на Донбасі отримали нову партію військової техніки та боєприпасів з Росії – розвідкаВарто зазначити, що бортові номери установок зафарбовані.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....