Путін став вторинним партнером і Туреччини, і Ірану, і Китаю, - радник міністра МВС

Радник міністра МВС Вадим Денисенко вважає, що Путін вже не може розв'язати свої проблеми. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Путін зараз є молодшим партнером. Ніякої антизахідної коаліції створено не буде. Буде ряд дво-тристоронніх союзів, але Росія програє від цього у перспективі умовних п’яти років. Путін зараз є вторинним, молодшим партнером і Туреччини, і Ірану, і тим більше Китаю", - наголосив Денисенко.

Радник міністра МВС також додав, що Путін хоче перетворити Туреччину на логістичний хаб. "На зустрічі з Ердоганом у Путіна домінантною проблемою було перетворення Туреччини на логістичний хаб із забезпечення Росії товарами сірого експорту та санкційними товарами. Росія та Туреччина виклали усі карти на стіл. Ердоган сказав, що він подумає в цьому напрямку, а паралельно він буде думати, що взяти з РФ за цю послугу", - зауважив Денисенко.

Джерело: Еспресо.ТV

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...