Путін ставиться до нього, як до сина, хоч він і витратний матеріал: Орєшкін висловився про майбутнє Кадирова

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров не може претендувати на якесь більш вагоме місце в путінському режимі, хоч Путін і ставиться до нього, як до сина. В інтерв'ю "Главреду" російський політолог Дмитро Орєшкін зазначив, що Кадиров для Путіна, за великим рахунком, витратний матеріал, передають Патріоти України.

"Попри те, що він ставиться до нього, як до сина, і Кадиров – це персональне відображення путінської перемоги на Північному Кавказі. І хоч Путін і каже, що переміг Чечню, але при цьому він тепер щорічно, за словами Кадирова, платить Чечні приблизно по триста мільярдів рублів. За поточним курсом - чотири з гаком мільярди євро на таку маленьку Республіку. Тому Кадиров для Путіна, з одного боку, виставка", - зазначив політолог.

За словами Орєшкіна, Кадиров - цілком залежний від Путіна приватний батальйон. Російський диктатор розуміє, що кадировці товариші цілком і повністю залежать від нього, і їх інтереси збігаються.

"Чеченці - його остання гвардія, яка прокладе йому дорогу до аеропорту в разі військового перевороту, щоб він міг з якоюсь частиною з них полетіти. Тому Кадиров для нього, з одного боку, персональна символіка перемоги на Кавказі, а з іншого – гвардія чужинців, яких Росія не прийме. Кадирова персонально і його головорізів дуже не люблять в армії, ФСБ, але змушені терпіти, тому що це люди Путіна. Кадиров прекрасно знає, що він Кадиров тільки до того часу, поки в Кремлі Путін. Як тільки він зникає, Кадирову треба збирати манатки, складати їх в літак і летіти куди-небудь в Арабські Емірати", - підсумував політолог.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...