Путін таки дотруїв друга-диктатора? Дуже хворий Лукашенко показався на публіці (відео)

Білоруський політолог Дмитро Болкунець звернув увагу на хворобливий стан Лукашенка під час кадрових призначень у четвер, 27 червня.

«Лукашенко у паніці. Знову почався тремор голови. Рішення про відставку міністра закордонних справ він ухвалив напередодні.

Роман Головченко дізнався про нові призначення прямо на нараді», — написав Дмитро Болкунець, інформує UAINFO.org.

Нагадаємо, коли у травні 2023 року узурпатор захворів, він зник на п'ять днів. На 9 травня він був на параді в Москві, де помітили бинт на руці. Лукашенко не зміг пройти кілька сотень метрів від трибуни до Олександрівського саду, його везли окремо електромобілем. Після цього ввечері він уперше за час свого правління не зміг прочитати промову на покладанні квітів на площі Перемоги.

Голови генерала Солода їй замало: Безугла подала заяву до ДБР на Сирського

понеділок, 1 липень 2024, 0:26

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань на Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Вона звинуватила г...

Внаслідок ракетної атаки у Києві пошкоджена житлова багатоповерхівка на Оболоні. Постраждалим надається допомога

неділя, 30 червень 2024, 23:50

В Оболонському районі Києва внаслідок падіння уламків ракети пошкоджено багатоповерховий будинок, сталася пожежа, гостру реакцію на стрес отримали 6 осіб, зокрема дитина. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передають Патріоти України. . Дослівн...