"Путін теж там був": Пєсков після поїздки Зеленського у Бахмут зробив несподівану заяву

Прессекретар президента країни-агресора Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що диктатор був у зоні проведення "спецоперації". Несподівану новину, про яку ніхто навіть і не здогадувався, речник Кремля зробив після візиту глави української держави Володимира Зеленського до Бахмуту Донецької області. Саме в цьому місті вже близько пів року тривають найжорстокіші бої. Тому приїзд лідера нашої країни буквально під кулі став дивовижним та несподіваним для путіністів. Так вони вирішили не принижувати кривавого диктатора та заявили про подібне. Слова Пєскова про "візит" Путіна на фронт процитували Telegram-канали, передають Патріоти України.

Зазначається, що Пєсков заявив про це "Російській газеті". Спікер Кремля сказав, що Путін у зоні "спецоперації" спілкувався з командувачами військ.

При цьому відомо лише про візит глави РФ до Об'єднаного штабу військ, які задіяні в "спецоперації". Там Путін тільки ознайомився з роботою штабу, провів окремі зустрічі зі своїми "полководцями" і вислухав їх доповіді.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...