"Путін - це ми": Політик із ПАР, який закликав вбивати білих, підтримав російського "фюрера"

Скандальний голова ліворадикальної південноафриканської партії "Борці за економічну свободу" (EFF) Джуліус Малема на мітингу заявив, що "ми – це Путін". Про це пише BILD, передають Патріоти України.

Малема засудив президента ПАР Сиріла Рамафосу, бо той не надав Путіну гарантій того, що диктатора не заарештують за ордером суду в Гаазі. "Боягуз Рамафоса не може гарантувати, що Путіна не заарештують. А ми і є Путін. А Путін – це ми", – сказав південноафриканський політик.

Раніше Малема відзначився тим, що публічно закликав убивати білих. Він публічно виконав пісню "Убий бура" (бури – біле населення ПАР, що є нащадками нідерландських, бельгійських та німецьких колоністів)

Політик склав у своїй пальці в пістолет. Уродженець ПАР Ілон Маск назвав це "відкритим закликом до геноциду білих". У 2019 році Малема пообіцяв своїм прихильникам, що білі стануть їхньою прислугою.

У BILD зазначають, що ненависть до білих не заважає політику-расисту підтримувати добрі стосунки із РФ. У ПАР Малема регулярно зустрічається із послом РФ Іллею Рогачовим.

"Недостатньо снарядів для нас, занадто багато російських безпілотників": Бійці ЗСУ на "нулі" мало сподіваються на план перемоги Зеленського, - The Times

субота, 28 вересень 2024, 23:40

Як пише The Times, серед українських бійців, які воюють на Донбасі, мало надії на те, що план перемоги, який президент України Володимир Зеленський презентує у США, допоможе їм стримати російські війська, передають Патріоти України. "Серед військ на ци...

Ізраїль ліквідував лідера Хезболла. Проіранські терористи заявили, що Хасан Насралла помер "як великий мученик"

субота, 28 вересень 2024, 22:25

Шиїтський рух Хезболла офіційно підтвердив загибель свого лідера Хасана Насралли. Про це оголосила пресслужба організації у Telegram в суботу, 28 вересня, передають Патріоти України. . Там наголосили, що 64-річний Насралла помер "як великий мучени...