Путін у війні з Україною знищує корінні народи Росії - серед загиблих уже понад тисячу чеченців та дагестанців

У війні, розв'язаній Москвою проти України, буквально винищуються корінні народи малих республік Російської Федерації. Майже щодня у боях з українськими захисниками гинуть насамперед представники дагестанської та чеченських національностей. Про це повідомили журналісти "Кавказ. Реалії", передають Патріоти України.

За останню добу на Південь Росії повернулося ще п'ять трун із кавказькими військовими. "Наші колеги із незалежних ЗМІ стверджують про смерть п'яти тисяч російських військових, але ці дані можуть бути занижені на 30-40%", – ідеться в повідомленні.

На сьогодні вдалося сформувати списки більш ніж із 1000 імен загиблих з Ічкерії та Дагестану. Росіян просять поширювати їх, щоб суспільство усвідомлювало масштаби трагедії та матері не відпускали своїх синів на війну.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...