Павуки в московській банці: Кадирова могли отруїти, до нього терміново викликали лікаря з ОАЕ, - Невзлін

Главу Чечні Рамзана Кадирова могли отруїти. У нього почалися серйозні проблеми з нирками, що може бути симптомом отруєння, передають Патріоти України.

На лікування Кадиров навіть поїхав до Об’єднаних Арабських Еміратів, а коли приїжджає до Чечні, то з ним туди їде лікар з ОАЕ. Про це повідомив російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, колишній віце-президент"ЮКОСа" Леонід Невзлін у Telegram.

"У Кадирова проблеми з нирками, тому він не зміг бути присутнім на посланні Путіна до Федеральних зборів, пише Bild. Мої джерела це підтверджують. Лікують Кадирова в ОАЕ, а коли він буває на короткий час у Грозному, нефролог із Абу Дабі спеціально приїжджає до нього", – зазначає Невзлін.

За його словами, глава Чечні не довіряє російським лікарям, адже вважає, що його могли отруїти, і боїться розправи з боку генералів РФ.

"Кадиров явно не довіряє російським лікарям. Є підстави. Мої джерела кажуть, що нирки – симптом отруєння і саме цього боїться Кадиров, який надто багато нажив ворогів серед генералів, які мають доступ до розробок ГРУ", – пише Невзлін.

\

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...

Українські воїни з артилерії та мінометів розтрощіли банзай-атаку окупантів: У BILD розповіли про бій під Красногорівкою

неділя, 5 травень 2024, 12:25

Окупаційні війська Росії спробували провести наступ на Красногорівку у Донецькій області "танками-черепахами" - план росіян обернувся для них катастрофою, передають Патріоти України. Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки на Красног...