"Путін увімкне усі важелі": Жданов попередив про нову загрозу

Росія розв'язує проти України політичну війну. Президент РФ Володимир Путін збирається докласти максимальних зусиль, аби посадити Україну за стіл переговорів. Про це в ефірі Freedom.UA заявив відомий український військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Варто очікувати стратегічну паузу і варто очікувати розв'язання політичної війни з Росією. Ми вже перші задатки починаємо з вами пожинати. Путін увімкне усі важелі, усі компромати, які у нього є, для того щоб спробувати посадити нас за стіл переговорів", – зазначив він.

"І ми бачимо, що така хвиля починає на Заході підніматися: що треба йти на компроміси, треба дипломатичним шляхом вирішувати. Це говорить про те, що Росія видихлася, і що їй потрібен перепочинок для перегрупування усіх збройних сил і створення нових угруповань для відновлення наступу", – додав експерт.

На думку Жданова, на Донецькому і Луганському напрямках при цьому Росія буде продовжувати атакувати: "Думаю, що вони (бої) не вичерпаються і триватимуть ще довго. Аж до того, що вони (російські війська) будуть ще гнати резерви та кидати їх у бій".

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...