Путін уже не знає, де знайти ту "перемогу": Росія готує теракти у Бєлгородській, Курській та Брянській областях, щоб звинуватити Україну, - Казанський

Російська влада готує серію терактів на територіях Бєлгородської, Курської та Брянської областей. Мета – звинуватити Україну в атаках на російські населені пункти. Про це заявив журналіст Денис Казанський у своєму каналі в Telegram. З його слів, цією інформацією поділилися наші розвідники, передають Патріоти України.

Окупанти планують завезти у прикордонні з Україною області уламки збитих українських вертольотів та безпілотників Bayraktar. Потім ФСБ та Міноборони країни-агресора проведуть низку вибухів на об'єктах цивільної інфраструктури та у житлових масивах.

"Режим Путіна оголосить винними в "терактах" українські Збройні сили, а на місці "терактів" знайдуть уламки української авіаційної техніки, нібито "збитої" російською протиповітряною обороною", – пише Казанський.За його словами, росіяни вже розпочали евакуацію мешканців окремих населених пунктів.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...