Путін у бункері у відчаї рве останнє волосся: Парад "побєдобєсія" і 24 червня може не відбутись

Курськ, Перм, Білгород, Саранськ, Ярославль, Якутськ, Пенза, Вологда, Челябінськ, Псков, Орел, Петропавловськ-Камчатський і Нижній Тагіл вирішили, що інфекція страшніша за гнів президента.

У декількох російських містах через коронавірусну інфекцію скасовують парад Перемоги, який зазвичай проводиться 9 травня, повідомляють Патріоти України.

Напередодні російська влада затвердили даний захід спеціальним указом, підписаним президентом РФ Володимиром Путіним 26 травня. "Наказую почати підготовку до військового параду на честь 75-річчя... Ми зробимо це 24 червня", - наказав Путін. Крім того, він оголосив 24 червня неробочим днем. Але влада 13 міст не послухалася президента і вирішила скасувати проведення заходу через епідситуацію з коронавірусом в РФ. У число таких міст входять Курськ, Перм, Білгород, Саранськ, Ярославль, Якутськ, Пенза, Вологда, Челябінськ, Псков, Орел, Петропавловськ-Камчатський і Нижній Тагіл. Варто зазначити, що всі ці міста пов'язані з військовою тематикою. За словами генерала армії Олега Салюкова, захід планувалося проводити в 28 містах, включаючи 9, іменованих в Росії "містами-героями".

Джерело: РБК.ру

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...