"Путін вдає, що "все під контролем": У ГУР Міноборони прокоментували колони техніки РФ на Харківському напрямку

Відео колони техніки на нібито Харківському напрямку, оприлюднені сьогодні Міноборони РФ, є звичайною іміджево-інформаційною кампанією Росії на тлі контрнаступу ЗСУ. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив представник ГУ розвідки Андрій Юсов, передають Патріоти України.

"Сьогодні ми бачили колони техніки ворога, які рухалися на порятунок відступаючим військам супротивника на Харківщині. Але це швидше реагування на дії української армії. Україну це жодним чином не зупиняє", - сказав він.

Юсов пояснив, що ролики сьогодні "вирішують питання насамперед іміджево-інформаційне": "Справді, так довго розповідати про невдачі української армії і відсутність серйозного контрнаступу й отримувати такий серйозний удар – треба виправляти іміджеві втрати".

"Ці колони, які ми бачили, – це, насамперед, те, що ми їх бачимо медійно. Це ж не таємне пересування, це, як на параді, нам показують, що рухається російська техніка", - зазначив представник розвідки.

Він додав, що це, найімовірніше, просто демонстрація "підтримки" для російського глядача. "Путін намагається врятувати реноме і показати, що він контролює ситуацію. Але українські сили довели, що ні – (росіяни) не контролюють ситуацію. Ми не будемо анонсувати населені пункти, але точно Україна на цьому не зупинятиметься", - відповів Юсов.

Сьогодні вдень МО РФ опубліковано серію роликів пересування колони важкої техніки росіян, які нібито вирушили на "підкріплення" до розбитих військ окупантів на Харківському напрямку. Після втрати Росією Балаклії рашистські пропагандисти почали публічно вимагати від командування ввести на територію України "резерви".

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...