"Путін вдарить кулаком по Україні": Офіцер заявив про велику загрозу

Перший заступник голови Спілки офіцерів України Євген Лупаков оцінив як високу небезпеку широкомасштабного наступу Російської Федерації на маріупольському напрямі. У відповідь на загрозу Україні слід негайно організовувати мережу територіальної оборони на півдні країни і на всій іншій території, передають Патріоти України.

На думку офіцера, підтвердженням наміру Кремля йти в широкомасштабний наступ на півдні України, на маріупольському напрямі, пробивати суходольний коридор до Криму є слова, сказані президентом РФ Володимиром Путіним про те, що Причорномор'я і схід України є "споконвічно російськими територіями".
"Маріупольський напрямок знову під загрозою", – переконаний Лупаков. За його оцінками, для початку широкомасштабного наступу Росії необхідно "підготувати відповідну базу, організувати на півдні України якісь заворушення і прийти "на допомогу російськомовному населенню".

При цьому офіцер констатував, що на сьогоднішній день "своїм військовим кулаком Путін може пробити будь-яку нашу оборону". "В тилу у нього залишаться тільки партизани – загони територіальної оборони". Таким чином, "територіальну оборону треба організовувати негайно. Не на папері, а фактично", – підкреслив він.

Нагадаємо, міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив про те, що в 2020 році в одній з південних областей України буде запущений пілотний проект з організації територіальної оборони. За словами глави Міноборони, "кожен громадянин має право збройного захисту своєї батьківщини".

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...