"Путін відходить на очах. Прем'єр Мішустін - єдиний наступник", - російський журналіст

З таких організацій, як створив Путін, і по поняттях, і без понять ватажки не йдуть. Але йому доведеться...

Президент Росії Володимир Путін не готовий покинути свою посаду, але цей процес уже відбувається. Таку думку російський журналіст і телеведучий Андрій Караулов висловив в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, передають Патріоти України.

Журналісти говорили про попереднє інтерв'ю Караулова, яке вийшло на YouTube-каналі "В гостях у Гордона" рік тому. Відео за цей час переглянуло понад 10 млн користувачів. "Не нам судити, як наше слово відгукнеться. – прокоментував Караулов – Просто, очевидно, ми з тобою почали говорити про те, що люди розуміли і без нас, і їм просто бракувало якихось чітких і ясних формулювань. Найголовніше формулювання – що Путін нарешті розуміти став, що він живе у незнайомій країні. І до кінця він того не усвідомлює, але він відходить. Він відходить на очах. Ось цей процес фіналу – він дуже болісний для всіх. Тому що до цього ніхто не готовий".

На думку Караулова, єдиним наступником Путіна є прем'єр-міністр РФ Михайло Мішустін. "З таких організацій, як створив [Путін]... Зауваж, я уникаю всіляких різних непристойних слів – я говорю "організацій". І по поняттях, і без понять із таких організацій не йдуть їхні лідери, ватажки. Але йому доведеться піти. Він не готовий до цього. Але ти мав рацію, називаючи Мішустіна єдиним наступником. Нікого більше сьогодні немає і не буде. А він відходить. Відходить, сам того до кінця не розуміючи", – додав російський журналіст.

Він не став прогнозувати, скільки часу займе цей процес, але сказав, що рішення вже остаточне.

Джерело: Гордон

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...