Путін "відклав" Україну до осені, - російський політик

Президент РФ сильно стурбований крахом січневого плану, який мав би закінчитися травневим святом і тріумфом параду перемоги з лідерами багатьох країн.

Михайло Касьянов. Фото: Новая газета.

Президент Росії Володимир Путін не буде займатися питаннями закінчення війни на Донбасі і вирішенням проблем з Україною як мінімум до осені. Про це в інтерв'ю сказав колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов, передають Патріоти України.

За його словами, нині для нього головне пройти голосування по поправках в Конституцію, реалізувавши січневий план щодо продовження влади. "Україна і війна на Донбасі не на порядку денному. Путін сильно стурбований крахом січневого плану, який мав би закінчитися травневим святом і тріумфом параду перемоги з лідерами багатьох країн. Нова політика у нього буде з осені", – уточнив він.

При цьому політик не виключає, що на той час в Росії можуть початися локальні протести через погане економічне становище людей. "Не виключаю, що народ почне буянити. Поки не масово, а локально. Якщо в одному мономісті на підприємстві не платитимуть грошей, а це тисячі непрацюючих людей, почнуться заворушення. Осінь може бути непростою, навіть якщо Путін продовжить свою владу ще на 16 років", – запевнив він.

До того ж, на його думку, через кілька місяців може почнеться переділ власності. Підприємства середнього бізнесу можуть перейти в руки "правильних" людей. Це ті, хто прислухається до начальства і виконує їхні вказівки.

Джерело: Обозреватель

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...