Путін влаштував істерику через танки Leopard для України і пригрозив "покликати друзів"

Глава Кремля Володимир Путін вибухнув абсурдною пропагандою через постачання танків Leopard. В Україні йому привиділися нібито "послідовники Гітлера" і, мовляв,"агресія колективного Заходу", з якими вирішила нібито "боротися" країна-окупант Росія. Також він намагався всіх запевнити, що у Москви нібито "є друзі", на яких директор РФ, схоже, розраховує, передають Патріоти України.

Як повідомляють пропагандисти РИА Новости, у своєму новому виступі Путін, який напав на Україну, поскаржився, що Києву передають танки Leopard. Він назвав такий крок, мовляв,"загрозою Росії".

"Неймовірно, неймовірно, але факт. Нам знову погрожують німецькими танками Leopard, на борту яких зображені хрести", - сказав Путін. Крім того, він звинуватив у, мовляв, "агресії" країни колективного Заходу. В Україні ж йому привиділися нібито "послідовники Гітлера і бандерівці". "І знову збираються воювати з Росією на землі України руками послідовників Гітлера, руками бандерівців", - додав в істериці кремлівський директор.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...