Путін врахував старі помилки у війні проти України, але робить нові, - Христо Грозєв

Зараз Кремль ставить в Україні менш амбітні цілі, ніж на початку війни. Про це в передачі "Продолжение следует" розповів розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв, передають Патріоти України.

Грозєв зазначив, що Кремль вже не робить ті помилки, які він робив на початку повномасштабного вторгнення з великою кількістю жертв своїх військових. "Робляться нові помилки, але ті старі, наприклад, "візьмемо все місто за сьогодні", (вже не роблять - ред.). Їх українці відпускали - і ті вважали це перемогою. І українці починали їх з тилу вибивати. Ось таких помилок вже немає", - розповів Грозєв.

Водночас російські війська, наприклад, по кілька разів намагаються форсувати річки з великими втратами. "Ось у нас річка - ми зробимо понтонний міст"... Не перевіривши, чи є траєкторія, по якій артилерія іншої сторони спокійно може (їх - ред.) знищити", - зазначив Грозєв, додавши, що таким чином "Путін вчиться грати у війні".

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...