"Путін врешті захопить всю Україну": Трамп видав нову безглузду заяву на догоду Кремлю

Експрезидент США Дональд Трамп неодноразово приязно висловлювався щодо російського диктатора Владіміра Путіна. Нещодавно Трамп знову зганьбився своєю заявою, передають Патріоти України.

Республіканець сказав, що якби він залишився на посту президента, то війни в Україні б не було. Трамп впевнений, що зміг би переконати бункерного диктатора не нападати на нашу країну.

"Якби я був президентом, Путіну було б набагато краще, тому що він би не вдерся в Україну. Втім зрештою він захопить всю Україну",– видав Трамп.

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...