"Путін всерйоз розглядає загальну мобілізацію": Гудков розповів, скільки росіян зможе призвати кремлівський диктатор

В Росії вже частіше піднімають питання щодо загальної мобілізації, адже ЗСУ масово знищують окупантів. Тобто ресурси, які Путін кинув в бій, закінчилися. Про це розповів російський опозиційний політик Геннадій Гудков, передають Патріоти України.

Але, за його словами, це не означає, що в Путіна більше немає ресурсів, бо грошей в нього ще багато. Він каже, що в росії зараз мобілізована частина військово-промислового комплексу для цілодобового виробництва озброєння. Тому поки що потенціал російської армії великий.

"Путіну вдалося мобілізували приблизно 180 тисяч військових за рахунок грошей, це просто найманці на війну проти України. Але це не так якісно підготовлена армія, вони погано навчені, а їхня зброя гірша, ніж західна, хоч її і багато", – заявив Гудков.

Але, на його думку, Путін розуміє, що ресурси цієї армії вичерпані. "Він намагається зараз зі страшною силою стріляти ракетами по різних містах та об'єктах України, щоб змусити народ звернутися до влади", – відповів він.

Опозиціонер каже, що путін говорить про загальну мобілізацію, про це відомо з чуток навколо Кремля. "Тобто він всерйоз розглядає загальну мобілізацію, гіпотетично він може призвати 300 тисяч людей. Але я не впевнений, чи вистачить на всіх зброї", – зауважив Гудков.

За його словами, таку можливість путін розглядає, бо йому треба щось видати за "перемогу". Бо якщо путін щось не видасть за "перемогу над усім світом" під його керівництвом, то йому гаплик, і він це розуміє.

Гудков каже, що путін ракетними атаками намагається змусити Україну сісти за стіл перемовин, щоб щось виторгувати і видати це за перемогу. Цей план Путіна очевидний всім.

Джерело: 24 канал

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...