"Путін втрачає пам'ять, в Мавзолей його не покладуть": Експосол розповів про проблеми диктатора

Президент Росії Володимир Путін почав втрачати пам'ять. Ця проблема диктатора небезпечна для всього світу. Вся справа в тому, що людина з провалами в пам'яті втрачає важелі управління, розповів екс-посол України в США( 2015-2019) і відомий експерт у питаннях зовнішньої політики Валерій Чалий в інтерв'ю для YouTube-каналу "є питання", передають Патріоти України.

За словами Чалого, якщо порівнювати звички диктатора на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і зараз, то різниця дійсно очевидна.

"Але підловлювати якісь моменти, десь не так ступив, десь не так повернувся, то це для мене не головні індикатори. Що мене насторожує, я знаю це точно і бачив на практиці. У Путіна хороша пам'ять, а він почав втрачати її. Не знаю, це наслідки стресу і постійної напруги або ж вік бере своє. Але він втрачає пам'ять. Він забуває імена, дати, у нього провали, і це небезпечно. Це людина, яка упускає важелі управління. Не може така людина керувати ядерною державою",-заявив екс-посол України в США.

Чалий зазначив, що об Путіна "витирають ноги" і він це все прекрасно розуміє. Високопоставлені особи спізнюються на зустрічі з ним і це зовсім не випадково. Сам диктатор це розуміє, що сильно на нього тисне, вважає екс-посол. "Путіна в мавзолей вже не покладуть. Все, поїзд пішов. Я думаю, у нього взагалі дуже складна історія буде далі", - додав дипломат.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...