Путін втратить владу протягом року: Аналітик розповів, чим обернеться для кремлівського диктатора війна з Україною

Військовий злочинець Володимир Путін не врахував обмежених можливостей Росії, починаючи вторгнення в Україну, і протягом року заплатить за це втратою влади. Про це пише Bloomberg із посиланням на головного стратега компанії Clocktower Group Марко Папіча, передають Патріоти України.

Він зазначив, що вирішальним фактором у війні є запеклий опір самих українців, а також відсутність у російських військових досвіду ведення реальних воєн.

«По-перше, українці борються дуже, дуже жорстко. По-друге, російські військові не мали досвіду ведення справжніх воєн. І по-третє, Україна є дуже складним місцем для вторгнення», — сказав аналітик.

Він зазначає, що саме цими днями народжується справді самосвідома нація, і це справді може бути «дуже цікавою можливістю інвестування (в Україну. — Авт.) протягом наступного десятиліття». «Це велика країна, вона знаходиться в Європі, і ця країна має великий потенціал», — сказав Паліч.

Ворог може здійснити спробу прориву: Аналітики назвали ще одну гарячу точку на Харківщині

субота, 29 червень 2024, 8:15

Днями російська диверсійно-розвідувальна група здійснила штурм кордону на Золочівському напрямку, що на північному заході від міста Харків. Втім, окупаційні війська не почали наступальних дій у цьому районі Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивч...