Путін втратив контроль: У Зеленського розкрили, хто намагався перехопити владу у Росії

У РФ почався внутрішній хаос, диктатор Володимир Путін втратив контроль, і владу намагався перехопити Секретар ради безпеки Микола Патрушев, передають Патріоти України.

У Росії на чолі вразливої системи влади з'являється слабкий лідер, і це перевертає тезу тих, хто вважав, що війна має закінчитися поразкою України, сказав радник глави Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк, в інтерв'ю Corriere della Sera.

За його словами, це пов'язано з тим, що у РФ різні "незрозумілі актори вже думають про переділ влади", і ядерні арсенали знаходяться під загрозою.

"...Зараз почався внутрішній хаос. Путін втратив контроль, король голий. Тому демократичний світ має зрозуміти, що він більше не той партнер, з яким можна вести переговори", - додав співрозмовник.

Подоляк додав, що в Росії є змовницькі групи. Крім того, радник глави ОП повідомив, що у критичній фазі з приватною військовою компанією "Вагнер" Микола Патрушев "спробував перехопити владу, але це не подобається всій номенклатурі".

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...