Путін "ввів": Названо зарплати на окупованому Донбасі

На окупованому Донбасі люди отримують в 2-3 рази менше зарплату, ніж на території, підконтрольній Україні. Про це повідомив один із жителів ОРДЛО, пише TJournal, зазначають Патріоти України.

Наразі курс рубля 39 копійок. Наприклад, зарплати в окупованому бойовиками місті Алчевськ складають від 6 до 20 тисяч рублів – це становить від 2 до 7 тисяч гривень.

Якщо взяти зарплату працівника на заводі в залежності від спеціальності і кваліфікації, то, наприклад, на Алчевському металургійному комбінаті такий працівник отримує від 12 тисяч до 20 тисяч рублів.

Охоронець і продавчиня в алчевському магазині за місяць отримують маленьку зарплату, а саме 7-8 тисяч рублів за два тижні роботи.

Кухар в Алчевську отримує близько 400 рублів (137 гривень) за одну зміну, бариста – в середньому за 15 днів отримує 7500 рублів (2580 гривень) плюс чайові.

Зарплати таксистів і вчителів - однакові, за місяць роботи вони отримують від 7 до 10 тисяч рублів.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...