"Путін випадково розкрив реальні втрати російських окупаційних військ, які необхідно компенсувати", - Злий Одесит

Президент РФ Володимир Путін розкрив реальні втрати російської армії, які необхідно компенсувати. Такий висновок зробив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), коментуючи указ Путіна про збільшення штатної чисельності військовослужбовців РФ, передають Патріоти України.

"Чи можна плани Путіна про збільшення армії на 137 тисяч вважати визнанням реальних втрат російської армії? Так. І ось чому.

До початку березня ми, використовуючи інформацію з мережі джерел, як на тимчасово окупованих територіях, так і в Білорусі, стали публікувати свої звіти про втрати російських окупантів. Враховувалися не тільки загиблих, а й поранених. Згодом інформація зменшувалася, джерел ставало менше і на сьогоднішній день публікації присвячені втрат припинилися. У першу чергу саме з цієї причини – втрата джерел", – зазначив експерт.

За його словами, станом на 30 липня сумарні втрати армії РФ становили 122 тисяч осіб. "Достовірність переданої нам інформації для формування загальної картини і наших узагальнених даних неодноразово відзначалася завдяки повідомленням високопоставлених представників Пентагону", – заявив Коваленко.

Експерт висловив упевненість, що якби ведення підрахунку не припинилося, то ми сьогодні були б саме такі дані – від 135 до 140 тисяч.

"А тому, так, я повністю впевнений, що цим, досить нестандартним числом, 137 тисяч, Путін розкрив реальні втрати російських окупаційних військ, які необхідно компенсувати", – резюмував Коваленко.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...