"Путін вирішить, що США - вже не той гравець": Зеленський застеріг Трампа від фатальної помилки

У разі повернення на посаду президента США Дональд Трамп може примусити Україну до капітуляції. У такому разі він стане "президентом-лузером", вважає президент України Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

"Давайте уявимо собі, що, наприклад, президент Трамп вирішив закінчити війну коштом України, і якимось чином у діалозі має підтвердження з російського боку, від Путіна, що "стоп". Українці не будуть із цим миритися, але тоді він [Трамп] може сказати: "Ну все, я вам не даю жодної підтримки, зброї немає, фінансів немає". Домовиться з партнерами, і вони також припинять підтримку. Звичайно, Україна без зброї, голими руками, не зможе воювати з багатомільйонною армією", - сказав Зеленський.

На його думку, такий крок призведе до того, що США втратять статус світового лідера. "Уявіть на секунду, що після цього Путін піде далі. То ким буде для всього світу тоді цей новий президент Сполучених Штатів? Він буде дуже слабким. А це говорить не про нього, а про інституціональність Сполучених Штатів. Вони не будуть лідерами у світі. У них буде потужна економіка, але щодо міжнародного впливу, він дорівнюватиме нулю. І тоді Путін піде далі, розуміючи, що США вже не той гравець. Тоді на арену виходитимуть інші, авторитарні лідери. І це реальна третя світова війна", - вважає Зеленський.

Дуже бояться правди? Росія на законодавчому рівні забороняє книги з історії України

понеділок, 8 липень 2024, 12:56

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що Росія на законодавчому рівні забороняє книги про українську історію та будь-які видання, у яких розповідають правду про незалежність України. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Фе...

Наздогнала карма? В Ірані затонув фрегат Sahand - один із найсучасніших кораблів ВМС

понеділок, 8 липень 2024, 12:38

У неділю, 7 липня, один з найсучасніших кораблів військово-морських сил Ірану фрегат Sahand затонув за невідомих обставин в іранському порту Бендер-Аббас Про це повідомляє Naval News, передають Патріоти України. Зазначається, що іранський легкий фрегат...